Hráč vyhral jackpot v hre LOTO cez SMS

05.12.2011 Celý región

BRATISLAVA 5. decembra (WBN/PR) - Neuveriteľné šťastie mal hráč, ktorý si v nedeľu podal tip v hre LOTO prostredníctvom SMS. „Tipujúci si stavil cez SMS dve hodiny pred žrebovaním. Za stávku na jeden tip zaplatil 0,70 eura a vyhral jackpot vo výške 424 497,05 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Ide o prvý tohtoročný jackpot v hre LOTO, ktorý padol prostredníctvom krátkej textovej správy. „Zároveň je to 17. výhra v prvom poradí v tomto roku,“ uviedol hovorca. Vlani padlo v hre LOTO celkovo 24 jackpotov, z toho dva prostredníctvom SMS.

Po nedeľnom žrebovaní sa určite tešil aj hráč, ktorý v Banskobystrickom kraji uzatvoril stávku v hre LOTO 5 z 35. „Na svoj účet si bude môcť pripísať 6 992,60 eura,“ uviedol Čépe. Dodal, že je to už 18. jackpot, ktorý padol tento rok v hre LOTO 5 z 35. „Najvyšší jackpot, ktorý doteraz padol v roku 2011, mal hodnotu 64 725,50 eura. Vyhral ho koncom marca hráč, ktorý si podal svoju stávku prostredníctvom internetu,“ pripomenul hovorca spoločnosti TIPOS.

Hra LOTO 5 z 35 je číselná lotéria lotového typu, pri ktorej hráč tipuje päť čísiel od 1 do 35. Päť výherných čísiel sa žrebuje spravidla každú nedeľu. Cena jedného tipu je 0,30 eura. Jednou stávkou je možné uzatvoriť najviac šesť tipov, okrem systémových stávok.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
 

Vyberte región